Síkim Empuriabrava, tres espais ben preparats per facilitar-te moments de qualitat acompanyat dels teus. Un concepte 3.0 amb un esperit clar i intacte, però sempre modernitzat.
-Què té d’especial per a la gastronomia Empuriabrava i l’Empordà?
Té costa i un clima molt bo. Aquí pots treballar i passar-hi tot l’any.
-Quins són els plats estrella o la filosofia del seu restaurant?
La cuina mediterrània amb tocs orientals. Tots els plats els fem per compartir, com minitapes i he de dir que als clients els agrada molt aquesta experiència.
-Què té de màgic Sikim?
Sikim són molts espais junts. Pots fer una copa, menjar al restaurant i ballar a la disco. Per tant, és una experiència molt completa. També disposem d’espais privats on fer celebracions. Pel que fa a la festa, cada dia de la setmana celebrem una festa temàtica.
-Què li recomanaria a un noi o una noia que vulgui obrir un restaurant?
En aquesta època tot està caríssim, ara bé si tens il·lusió i ganes…
-Recomani’ns el seu restaurant en una frase
El local on ho pots fer tot: sopar, copa i festa; en un mateix espai, a Empuriabrava, disposem de restaurant, pub i discoteca.
Més info: https://sikimempuriabrava.com