El restaurant Solo Vida de Palau-Saverdera va obrir el maig del 2021. Una masia al bell mig del balcó de l’Empordà, els confereix un entorn idíl·lic per aquells que vulguin perdre’s en la bona cuina de la comarca.
Què té d’especial per a la gastronomia Palau-saverdera i l’Empordà?
Tenim bons productes i de proximitat per poder fer una bona feina.
Quins són els plats estrella o la filosofia del seu restaurant?
Des del foie que el fem amb ànecs d’aquí, la burrata, el formatge blau i el peix de Roses i el vi, entre altres productes.
Què té de màgica la terrassa del seu establiment?
En el nostre jardí, hi ha un ambient únic, als capvespres amb un còctel i una tapeta, sopant a les nits d’estiu o simplement prenen alguna copeta… és màgic.
Què li recomanaria a un noi o una noia que vulgui obrir un restaurant?
A vegades, la gent creu que muntar un restaurant és fàcil. La veritat és que hi ha moltes variables que faran que funcioni o no. Li diria que tingui clar que més que una feina és una manera de viure, i que sobretot s’envolti d’un bon equip de treball.
Recomani’ns el seu restaurant en una frase
Simplement, els diria que estan tots convidats a venir a casa nostra i farem que passin uns moments agradables.