Mateu Casañas, del restaurant Disfrutar, tercera estrella Michelin

Mateu Casañas, del restaurant Disfrutar, tercera estrella Michelin

18“El moment de rebre la tercera estrella Michelin és importantíssim, ja que és un honor, t’omple de satisfacció i orgull i va ser molt emocionant veure que en la gala tothom ens va aplaudir” Quina és la vostra trajectòria gastronòmica? L’Oriol Castro, l’Eduard Xatruch i jo fa 25 anys que ens coneixem i 12 que […]

Mateu Casañas, del restaurant Disfrutar, tercera estrella Michelin Llegeix més »

Fermín Lee: “Després de cinquanta anys la clientela segueixi mantenint la fidelitat i la confiança”

Fermín Lee: “Després de cinquanta anys la clientela segueixi mantenint la fidelitat i la confiança”

Parlem amb Fermín Lee del Restaurant Shang-haï de Figueres. Què significa per a tu que el Shang-haï celebri 50 anys en 2023? És un goig i a la vegada un gran repte, sobretot a continuïtat, ja que després de cinquanta anys la clientela segueixi mantenint la fidelitat i la confiança que ens ha donat fins

Fermín Lee: “Després de cinquanta anys la clientela segueixi mantenint la fidelitat i la confiança” Llegeix més »

Terrazo és polivalència i qualitat: la teva llar idònia per celebracions, festes i reunions

Terrazo és polivalència i qualitat: la teva llar idònia per celebracions, festes i reunions

Amb menys de dos anys de vida, els diferents espais que conflueixen entre si i que formen l’anomenat Terrazo Espai Gastronòmic han demostrat tenir un fort compromís cap a la qualitat i la innovació. La trajectòria del Terrazo Amb un any i mig de servei ininterromput, al Polígon Industrial Empordà Internacional de Vilamalla, Terrazo Espai

Terrazo és polivalència i qualitat: la teva llar idònia per celebracions, festes i reunions Llegeix més »

Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”

Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”

Restaurant Xenxo’s d’Empuriabrava; “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”. Quina és la filosofia del restaurant Xenxo’s? Xenxo’s és un local de nova obertura, amb una filosofia molt concreta i radical alhora: el client ha de tornar!. És el primer manament de l’equip Xenxo’s. La nostra meta és que el client

Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni” Llegeix més »

L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita

L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita

Davant del mar, a la plaça Sant Pere número 6, la seva proposta gastronòmica té espai en cada època de l’any dins del calendari rosinc, amb els arrossos també com a plats recomanables. Els inicis del negoci es remunten a gairebé tres dècades enrere, amb la Margarita al capdavant, moment en què la família va

L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita Llegeix més »

Can Narra de Llançà segueix sent un clàssic que sempre ve molt de gust

Can Narra de Llançà segueix sent un clàssic que sempre ve molt de gust

Fundat l’any 1950, Can Narra segueix sent avui dia un dels establiments llançanencs amb més solera, gràcies al peix fresc i els productes de proximitat que es poden degustar en els seus plats. A xarxes alguns s’han atrevit a dir que els seus calamars a la romana “són els millors de la província”. El Restaurant

Can Narra de Llançà segueix sent un clàssic que sempre ve molt de gust Llegeix més »

Hotel Restaurant Risech de Roses, més de 70 anys d’història i en constant evolució

Hotel Restaurant Risech de Roses, més de 70 anys d’història i en constant evolució

Parlem amb Jordi Cusí, de l’Hotel Restaurant Risech de Roses. Què té d’especial per a la gastronomia Roses i l’Empordà? Roses és un poble de mar, que ve del món de la pesca i té vinyes i oliveres. El peix, més la suma dels olis que s’estan fent a l’Empordà i el vi, que ja

Hotel Restaurant Risech de Roses, més de 70 anys d’història i en constant evolució Llegeix més »

Síkim Empuriabrava, sopar, copa i festa en un mateix espai

Síkim Empuriabrava, sopar, copa i festa en un mateix espai

Síkim Empuriabrava, tres espais ben preparats per facilitar-te moments de qualitat acompanyat dels teus. Un concepte 3.0 amb un esperit clar i intacte, però sempre modernitzat. -Què té d’especial per a la gastronomia Empuriabrava i l’Empordà? Té costa i un clima molt bo. Aquí pots treballar i passar-hi tot l’any. -Quins són els plats estrella

Síkim Empuriabrava, sopar, copa i festa en un mateix espai Llegeix més »

Restaurant Solo Vida, bons productes i de proximitat a Palau-Saverdera

Restaurant Solo Vida, bons productes i de proximitat a Palau-Saverdera

El restaurant Solo Vida de Palau-Saverdera va obrir el maig del 2021. Una masia al bell mig del balcó de l’Empordà, els confereix un entorn idíl·lic per aquells que vulguin perdre’s en la bona cuina de la comarca. Què té d’especial per a la gastronomia Palau-saverdera i l’Empordà? Tenim bons productes i de proximitat per

Restaurant Solo Vida, bons productes i de proximitat a Palau-Saverdera Llegeix més »

Pep Piernau

Pep Piernau, del Mas Nou d’Empuriabrava: “Molts clients ja ens veuen com a família i no com a treballadors”

Parlem amb en Pep Piernau, abans conegut per comandar l’Amiel&Molins de Pont de Molins i ara també per haver consolidat una proposta gastronòmica de qualitat al Mas Nou d’Empuriabrava, càmping que enguany celebra els seus 50 anys – De moment, a finals de juliol, com valores la temporada? I la vostra trajectòria, aquests anys, al

Pep Piernau, del Mas Nou d’Empuriabrava: “Molts clients ja ens veuen com a família i no com a treballadors” Llegeix més »

Una visita a Cadaqués es mereix un bon àpat: Sa Gambina és garantia d’èxit

Una visita a Cadaqués es mereix un bon àpat: Sa Gambina és garantia d’èxit

Salvador Dalí n’era client habitual. Per tant, Sa Gambina és un dels establiments més històrics de la vila. Tanmateix, tot i el pas del temps, els seus plats continuen sent una atracció. Sa Gambina ho té tot. Qualitat en cuina mediterrània, cuina catalana, cuina marinera, paelles i peix fresc. És a dir, una àmplia varietat

Una visita a Cadaqués es mereix un bon àpat: Sa Gambina és garantia d’èxit Llegeix més »

Manuel Martínez, “Manolo”, del restaurant El Caiman Roses

Manuel Martínez, “Manolo”, del restaurant El Caiman Roses

1-Què té d’especial per a la gastronomia Roses i l’Empordà? Roses i l’Empordà són un referent gastronòmic de primer nivell, disposem d’una matèria primera de màxima qualitat i la sabem treballar. 2-Quins són els plats estrella o la filosofia del seu restaurant? Els plats estrella al nostre restaurant són les combinacions de mar i muntanya.

Manuel Martínez, “Manolo”, del restaurant El Caiman Roses Llegeix més »

Restaurant Nàutic Darnius, cuina mediterrània de qualitat enmig d’un petit paradís

L’any 2021, el xef Vila i la seva dona van decidir reobrir les portes de l’establiment, aleshores en hores baixes, i ara, dos anys després, inicien l’estiu en molt bona forma – Qui hi ha al capdavant del restaurant? Som la meva dona i jo. Jo soc en Jaume Vila, xef i encarregat, amb més

Restaurant Nàutic Darnius, cuina mediterrània de qualitat enmig d’un petit paradís Llegeix més »

Gregory Abella: “El més important és el que el nostre client quedi satisfet”

Per què Roses és excepcional per a la gastronomia? A Roses s’ha fet molt bona feina de promoció econòmica i hi ha una nova generació d’empresaris i cuiners que trepitgen molt fort i, el que és més important, que tots anem a una. Quines són les especialitats del restaurant? Els arrossos, les fideuàs i els

Gregory Abella: “El més important és el que el nostre client quedi satisfet” Llegeix més »

Desplaça cap amunt