Terrazo és polivalència i qualitat: la teva llar idònia per celebracions, festes i reunions

Terrazo és polivalència i qualitat: la teva llar idònia per celebracions, festes i reunions

Amb menys de dos anys de vida, els diferents espais que conflueixen entre si i que formen l’anomenat Terrazo Espai Gastronòmic han demostrat tenir un fort compromís cap a la qualitat i la innovació.

La trajectòria del Terrazo
Amb un any i mig de servei ininterromput, al Polígon Industrial Empordà Internacional de Vilamalla, Terrazo Espai Gastronòmic ha demostrat ser molt més que un simple restaurant. El compromís amb els ingredients frescos, de qualitat i proximitat és una realitat, ja que es reflecteix a cada plat, des dels entrants més simples fins a aquelles creacions més atrevides.

Terrazo et fa sentir com a casa
L’establiment s’ha convertit en un lloc on les histories s’entrellacen. És l’escenari de les celebracions familiars, d’amics i d’empreses que busquen gaudir de moments especials junts. L’ambient acollidor i el servei ha contribuït a que el local es converteixi, com molts clients diuen, “en una segona llar”.

Els clients, el protagonistes del Terrazo
Un any i mig d’evolució i creixement, un període el qual, tal com explica l’equip del Terrazo, “s’han tingut en compte les opinions i preferències dels clients i s’ha mantingut el compromís amb la innovació”.

Terrazo és polivalència
En un sector ple d’opcions, a Terrazo destaquen per oferir qualitat i fer-ho dins d’un marc espaiós i acollidor. Terrazo és restaurant, bar, fleca, vinoteca, supermercat i take-away. “Som casa teva i ens assegurem que cada mossegada sigui una explosió de sabor autèntic. Som diferents perquè a cada espai pots trobar el que més t’agrada”, així es defineixen. Terrazo té estoc de més de 1000 referències de vins de tot el món. I un supermercat amb tot el necessari per a la llar. La cuina és oberta des de les 7:00h fins a les 22:30h, és a dir, en qualsevol moment del dia pots seure a taula a menjar.

Al Terrazo: escull el teu menú!
A banda d’una carta molt extensa, al Terrazo s’ofereixen menús estacionals que reflecteixen la frescor dels ingredients de la terra. Vols un menú diari executiu? Al Terrazo, el trobaràs. Vols un menú diari a un preu més baix? Al Terrazo, a la vinoteca, el tindràs, amb plats preparats que pots menjar in situ o te’ls pots emportar. Que t’agrada el menjar ràpid? També existeix la zona de take-away on també pots menjar a la terrassa habilitada.

Desconnecta i gaudeix del Terrazo
Quatre tipus de menús per a grups i espai perquè els nens i nenes puguin jugar i divertir-se mentre els grans gaudeixen d’un bon àpat acompanyat d’un bon vi. Terrazo Espai Gastronòmic està pensat per a famílies i per qualsevol grup que vulgui gaudir d’una bona estona a taula. I als caps de setmana, a més, interessant programació de música en viu o sessió de DJ.

Loading

Feu un comentari

Desplaça cap amunt