Hotel Restaurant Risech de Roses, més de 70 anys d’història i en constant evolució

Hotel Restaurant Risech de Roses, més de 70 anys d’història i en constant evolució

Parlem amb Jordi Cusí, de l’Hotel Restaurant Risech de Roses.

Què té d’especial per a la gastronomia Roses i l’Empordà?

Roses és un poble de mar, que ve del món de la pesca i té vinyes i oliveres. El peix, més la suma dels olis que s’estan fent a l’Empordà i el vi, que ja té un nom, són productes molt bons, que mariden molt bé, i per això a Roses tenim restaurants molt importants i una cuina molt valorada arreu del territori.

Quins són els plats estrella o la filosofia del seu restaurant?

L’Hotel Restaurant Risech és una empresa familiar que té més de 70 anys, ja ve dels besavis. Així, tenim una tradició al darrere i hem anat evolucionant, però sense perdre l’essència. Fem cuina mediterrània i de mercat que tracta molt bé el producte de temporada.

Què té de màgica la terrassa del seu establiment?

Estem a primera línia de mar, per tant, som uns privilegiats i això fa que estem en un lloc reconegut, que ens facilita poder cuidar el client.

Què li recomanaria a un noi o una noia que vulgui obrir un restaurant?

Que hi posi passió i que estigui segur que li agrada. Un restaurant vol molta passió i molta dedicació. Ja se sap que la restauració vol moltes hores i ganes i això acaba donant el seu fruit.

Recomani’ns el seu restaurant en una frase

Els meus avis, en les jornades del suquet de Roses, van crear aquest eslògan: «si vols un bon suquet, vine al restaurant Risech»; a més del suquet, treballem molt bé els arrossos, el peix, tant planxa com guisat.

Loading

Feu un comentari

Desplaça cap amunt