Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”

Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”

Restaurant Xenxo’s d’Empuriabrava; “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”.

Quina és la filosofia del restaurant Xenxo’s?

Xenxo’s és un local de nova obertura, amb una filosofia molt concreta i radical alhora: el client ha de tornar!. És el primer manament de l’equip Xenxo’s. La nostra meta és que el client trobi dins de les nostres parets un refugi; tant pel confort de les nostres instal·lacions com per la nostra oferta gastronòmica. El temps ho dirà!!!

Cap a on orienteu la vostra oferta?

La nostra brasa és un èxit, no ho dubtàvem!!. Nosaltres hem apostat molt, sense ser temporada, pel nostre forn de llenya castellà i així servim «cochinillo», xai, pollastre, conill, ossobuco, etc. i tenen molta acceptació. Volem avançar que la temporada tardor-hivern serà brutal!

A més de brasa, serviu pizzes…

També volem recomanar les nostres pizzes d’estil napolità, que han estat una revolució de comentaris positius, afalacs i agraïments per part dels nostres clients.

Quins són els plats estrella de Xenxo’s?

Tots els plats de Xenxo’s són estrella, en qualsevol plat de la nostra carta se li posa «carinyo» perquè el plat sigui estrella i el client el trobi especial. Una simple amanida per a tu pot ser plat estrella, t’ho diguem perquè ens ha passat, l’estrella la decideix el client.

Com és l’equip de Xenxo’s?

Donem el millor de cadascun de nosaltres perquè et sentis bé a Xenxo’s. Simplement gaudeix del moment. Nosaltres ens encarreguem de la resta.

Què li recomanaria a un noi o una noia que vulgui obrir un restaurant?

En principi, un estudi de mercat per saber quin tipus de cuina vols oferir, ja que estem en una zona gastronòmica d’alta qualitat. Cal, doncs, dedicació, paciència, no relaxar-se i molt de sacrifici.

Recomani’ns el seu restaurant en una frase

Tornaràs; et sorprendrem!

Vol afegir alguna cosa?

Obrim tot l’any i personalitzem menús per a grups.

Loading

Feu un comentari

Desplaça cap amunt