You are currently viewing Els Caçadors, de Maçanet de Cabrenys, reconegut per tercer any amb el “Bib Gourmand de la Guia Michelin”

Els Caçadors, de Maçanet de Cabrenys, reconegut per tercer any amb el “Bib Gourmand de la Guia Michelin”

  • Post author:

Una distinció de la Guia Michelin al local que porta el segell del xef Santi Valls

La famosa i reconeguda Guia Michelin conta, amb una altra guia, l’anomenada “Bib Gourmand” en la que hi figuren una sèrie d’establiments restauradors que, encara que no ostentin les famoses “estrelles”, també ofereixen una cuina d’altíssima qualitat, amb un preu ajustat i totalment assumible i que reuneixen les suficients qualitats com per fer que els inspectors Michelin se sentin a les seves taules i gaudeixin amb les elaboracions que els seus xefs els ofereixen.

Podem afirmar que els “Bib Gourmand” son una sèrie de locals que, en qualsevol moment i si segueixen progressant i millorant, donaran el pas al cobejat univers de les estrelles Michelin.
El símbol identificatiu d’aquests establiments és el ninot Bibendum,llepant-se els llavis, la mascota iconogràfica de Michelin, que fa de senyal distintiva d’aquets destacats locals.

El restaurant Els Caçadors, de Maçanet de Cabrenys és un dels afortunats establiments restauradors de Catalunya mereixedor d’aquest guardó en les dues edicions anteriors per al restaurant empordanès quina carta porta el segell del xef Santi Valls Xicoira, tercera generació de la família Valls Xicoira i criat als fogons de la cuina de casa i que va iniciar la seva carrera veient els pares i avis cuinant els plats tradicionals de la cuina casolana. La seva passió per la cuina el va portar a reconeguts restaurants de l’Empordà i el Canadà, on va perfeccionar els plats de la cuina tradicional catalana amb un toc de modernitat, sempre amb el producte de proximitat i de qualitat, amb una acurada selecció de productes i proveïdors.

Segons els inspectors, la Guia Michelin l’ha tornat a destacar en l’edició 2022 especialment per, “Ser un establiment de contrastos, ja que combina els antics sostres de volta i les parets en pedra amb un sorprenent muntatge en tons blancs. La seva singular proposta fa conviure el receptari regional i tradicional amb … plats propis del llunyà Orient!”. Santi Valls ens diu que “En aquests temps tan difícils que corren és una satisfacció que et reconeguin amb aquest guardó, doncs m’anima personalment a mi i a tot l’equip d’Els Caçadors a seguir treballant dia a dia per a satisfacció dels clients”. Pel que fa al restaurant aquest està situat als baixos de l’hotel del mateix nom, en un ambient acollidor i rel·laxant i un local on el color blanc es fusiona amb les pedres de riu de les voltes i parets i les negres pissarres del terra del local. El restaurant tanca els diumenges vespre i, a partir de maig, els dilluns i dimarts. Pel que fa a la temporada ara disposen d’una carta de primavera, sempre amb productes de proximitat. i un menú de l’arrós, amb quatre entrants per a compartir, i un arrós amb gamba i sèpia.

Els Caçadors ofereix a les seves instal·lacions diferents propostes especials, des de l’escapada gastronòmica, fins a tot tipus d’events, com ara casaments, comunions, sopars d’empresa o reunions de treball.

Podeu trobar més informació detallada al seu web: www.hotelelscassadors.com o al telèfon 972 544 136.

(Redacció, J.M.O.)

 282 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui