You are currently viewing Kombu Figueres: fusions que continuen sent un atractiu per la vista i pel bon gust

Kombu Figueres: fusions que continuen sent un atractiu per la vista i pel bon gust

  • Post author:

La cuina que capitaneja el xef Andrés Felipe Gallego és una proposta de nivell i única a la zona, amb gastronomia d’arreu del món, en especial suhi japonés i productes asiàtics

En una de les zones més freqüentades de Figueres en els últims temps, el Kombu continua sent una proposta atractiva per a tots els paladars. El tenim ubicat a la plaça de les Patates número 7 i tant els seus plats com el mateix local, de disseny industrial i modern, enamoren a primera vista. Amb un acollidor espai interior i una àmplia terrassa.

Al capdavant el Kombu trobem el xef Andrés Felipe Gallego, amb una dilatada trajectòria de més de dues dècades en fogons de tota classe de destacats restaurants. La resta de peces que fan rutllar l’equip són: l’Antonio Gabarre, en Julián David Montero i en José María Calderón a cuina, i la Lea Clement i la Íngrid Melo a sala. “Un equip jove, emprenedor, detallista i amb confiança cap al projecte”, explica el xef.

El Kombu ofereix un menú de migdia format per propostes tradicionals però també amb tocs d’arreu del món, tapes i suggeriments setmanals, com ara el txuletón de Girona, embotits de qualitat, patates braves i el destacat sushi. Sempre amb productes de qualitat, de proximitat i de temporada. Uns menús ben complementats amb la seva extensa carta, també amb carns a la brasa i peixos, fent del Kombu una proposta minuciosa i de cura elaboració per a tots els gustos. Les postres tampoc deixen indiferent a ningú, tant les japoneses com les menys exòtiques, totes elles molt cridaneres.

I per últim, però d’allò més rellevant, és el servei de “take away” que ha caracteritzat el Kombu des dels seus inicis, l’any 2020. Els seus plats per emportar es poden encarregar trucant als telèfons 972 299307 o 696467288. En definitiva: un gastrobar que, amb la seva cuina de fusió, és sempre una experiència de primer nivell a preus assequibles.

 228 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui