El Caimán

El Caimán continua sent una referència gastronòmica durant tot l’any

Consolidades propostes de peix fresc i cuina mediterrània al bell mig del passeig marítim de Roses, amb la relació qualitat-preu sempre garantida.

En Manolo, juntament amb la seva dona, encapçala aquest local històric ubicat a la plaça de Catalunya de Roses. Fa 14 anys, tots dos van capgirar, positivament parlant, la dinàmica del local, amb funcionament des de fa més de 40 anys. Al llarg d’aquesta darrera dècada i escaig, han transformat el que abans era únicament bar a restaurant de tapes, plats de mercat i una cuina degustació pròpia. I sense oblidar que amb ells està garantida la sempre cercada relació qualitat-preu.

El Caimán no només és referència gastronòmica rosinca durant temporada alta, sinó que treballen durant tot l’any. “Fem una molt bona valoració d’aquests darrers mesos d’estiu, perquè el volum de feina ha estat important. Ara bé, nosaltres sempre preservem la continuïtat, és a dir, excepte les setmanes de novembre que parem, treballem tot l’any. I això, en llocs tan turístics com Roses no és fàcil aconseguir-ho. Per sort, tots els anys de creixement i el fet de tenir un equip consolidat ens permeten tenir una clientela bastant fixa any rere any i en qualsevol moment de l’any. Agraïm aquesta confiança i fidelitat ”.

El local desprèn una atmosfera càlida i molt acollidora, tant a l’interior, amb una curosa decoració marinera, com a l’exterior, amb la seva àmplia terrassa davant del mar. Entre les propostes que tenen més sortida hi ha els plats amb clova, el peix fresc km0, com les gambes i el seu carpaccio, així com cuina de mar i muntanya, com els calamars amb botifarra.

El Caiman Roses
Plaça de Catalunya, 10
17480 Roses, Girona
Tel: +34 972 152 441
https://elcaimanroses.com/

 207 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui

Deixeu un comentari

Scroll to Top