bar-restaurant-cafeteria l’Església de Roses

Bar l’Església de Roses: “Ens definim i sempre hem tirat endavant gràcies a les valoracions dels nostres clients”

La Begoña, que juntament amb la seva parella Carlos capitaneja el bar-restaurant-cafeteria l’Església de Roses, afirma que el boca-orella els ha avalat sempre. Tot i el canvi d’ubicació de fa més d’un any, molt clients segueixen gaudint de les seves tapes i del seu bon tarannà.

– Us definiu com “les veritables tapes de Roses”. Per què, aquest lema? No representa molta pressió això?
Oferim les tapes de tota la vida, molt ben elaborades però sense pretensions ni invents. La “tapa”, amb totes les seves lletres i el que la seva definició precisa, així com la imatge que tenim interioritzada. Posem molta cura i èmfasi en la seva elaboració i suposo que per això molts dels nostres clients ens ho agraeixen i el seu retorn és en forma de bones valoracions i visitant-nos regularment.

– Quant fa que ja treballeu en la nova ubicació? Quina valoració en feu d’aquest temps?
Inicialment haver de marxar de l’anterior ubicació va ser un obstacle. Tanmateix, el propietari de l’actual lloc ens ho va posar fàcil i no vam dubtar de tirar endavant en aquest nou local. Ara fa un any i mig que som aquí: ens agrada molt el lloc, ser al bell mig de Roses és molt bona opció. I, de nou, si parlem dels nostres clients, és d’agrair que ens hagin seguit la corda, que tot i canviar de local segueixin sent públic habitual i amants de la nostra cuina.

– Quins paladars són els que més gaudeixen a casa vostra?
Evidentment, els amants de la tapa. Però també oferim esmorzars de tot tipus, com els de forquilla, i entrepans de tota mena. Molta gent local és clientela fixa, però també ens visita turista espanyol i francès. Som un lloc de pas, molts d’aquests turistes ens han seguit: també els teníem abans i han tornat gràcies a les bones valoracions que ens deixen a les xarxes. La gent ens puntua alt i això ens anima a seguir treballant dia rere dia i a gaudir de la nostra feina. A casa nostra també gaudeixen aquelles persones que busquen un ambient familiar. Amb nosaltres, el tenen garantit.

– Quins plats o tapes destaques i diries que són els que tenen més sortida?
Com deia, els esmorzars de forquilla sempre agraden: amb les galtes, els peus de porc… sempre propostes casolanes. Pel que fa a les tapes, dominen el pebrot de Padrón, la de pollastre, el calamar a l’andalusa… I, com no pot ser d’una altra manera, la varietat de peix fresc de la zona també és molt demanat.

– Per algú que encara no us coneix… Per què s’ha de deixar caure al vostre bar?
Sobretot per l’ambient familiar que sovint és cercat per la gent que es vol sentir com a casa i perquè oferim molt bones racions a preus assequibles. I amb productes de qualitat i amb propostes ben treballades. Si guanyem menys econòmicament, però veiem que la gent ens recomana i és feliç amb nosaltres, això ja és una victòria per a nosaltres. Personalment, sempre dic que treballo amb els referents de la meva mare i àvia: cultura de l’esforç i d’estimar la cuina.

 232 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui

Deixeu un comentari

Scroll to Top