Bar_Antonio

Uns dels millors musclos a la planxa de Roses es continuen trobant al Bar Antonio

Tapes de qualitat i generoses racions de peix fresc sobresurten en la carta de l’establiment, que compta amb terrassa exterior i un equip excel·lent amb un tracte molt proper

El Bar Antonio és un local que funciona des del 1974, si bé els actuals propietaris el regenten des del 2006, modificant, llavors, la seva cuina totalment andalusa pel que són ara ben conegut i avalats. Ubicats just a l’entrada del municipi, al carrer de Figueres número 18, destaquen actualment per la seva cuina local, plats i tapes amb productes de proximitat i, sobretot, per servir peix del dia.

“Comptem amb una clientela local, bona i molt fidel, així com tota la gent amb segona residència que, un parell o tres vegades a l’any, ens visita de Bèlgica, França, Holanda, Regne Unit… És quelcom que ens fa feliços i és un premi a l’esforç diari, i més encara quan rebem la segona o tercera generació: els fills o néts amb les respectives parelles”, explica el propietari.

Tal com es pot veure en la majoria de les valoracions realitzades pels clients a les xarxes, la relació qualitat-preu és una realitat al Bar Antonio, amb propostes segons mercat i temporada. Un dels plats estrella, per exemple ara a l’estiu, són els seus musclos a la planxa. “Tenen molta sortida i la gent gaudeix amb el toc personal que els hi donem. Ens els defineixen sempre molt bé. Ara és el moment òptim per degustar-los i nosaltres, a Roses, podem presumir que cada any som dels primers a servir-los”.

Loading

Feu un comentari

Desplaça cap amunt