Capitan_Empuriabrava

Tothom que entra al Capitan’s és part de la família i de la història del restaurant

Fa trenta-set anys obria un restaurant a Empuriabrava, el Capitan’s. Per a molts turistes i estrangers de segona residència és conegut, però també molta gent del país hi ha trobat una família i uns serveis excepcionals. Parlem amb Cele Moreno, que lidera aquesta nova generació al capdavant d’aquest mític restaurant.

Com va començar el restaurant?
Va ser idea d’en Jurgen Jepsen, un senyor suís que exercia d’API (agent de la propietat immobiliària) i va tenir la visió d’obrir un restaurant. En el seu moment, van sumar-hi la meva família, el meu pare, Agustí, en va ser el cap de sala, i com a cap de cuina van agafar el meu oncle Joaquín. Des del primer moment tota la família vam estar aquí, i hem anat passant generacions. Ara en Gonzalo Silva n’és el cap a la cuina i jo, Cele Moreno, a sala.

Què és el que li agrada del seu restaurant?
La interacció amb tantes nacionalitats i el recorregut. Amb trenta-set anys hem conegut a les diferents generacions dels clients. Realment t’aporta alegria i èxit, tothom que entra al Capitan’s és part de la família i de la història del restaurant. Aquesta és la gran sort, aguantar tants anys! Però tant és mèrit nostre, per la part que ens toca, com dels clients. La nostra història és la de generacions amb un gran respecte al client, amb una fidelitat al negoci, i també cap a la següent generació.

Quin tipus de client tenen?
Sempre hem tingut client estranger, tot i que els darrers anys ens hem donat a conèixer més a la gent del país i a la població local. Era vist com un lloc d’estrangers, però el client de l’Empordà ens ha començat a conèixer i finalment el client ve per tot el que hi ha al voltant. A l’Empordà ara es mou bàsicament el client francès, tanmateix tenim totes les nacionalitats. Abans predominava Alamanya, tot i que l’entrada a l’euro va baixar, ara retorna a poc a poc.

Què ens recomana quan vinguem a menjar al Capitan’s?
Tot! Al migdia és fàcil d’escollir: clova per picar i un arròs caldós, que el fem molt bo. Després, tenim una gran varietat de plats, des del peix, que el podem fer amb sal o al forn, l’espatlla de xai, fins a un filet de bou amb fua. Hi ha moltes coses per picar, com els carpatxos i tàrtars, que el cambrer els acaba a taula. Aquest és un servei que s’ha perdut molt, el de netejar el peix, trinxar o acabar un plat davant del client, però nosaltres el volem mantenir.

 754 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui

Deixeu un comentari

Scroll to Top