You are currently viewing Restaurant Shang Haï, de Figueres gairebé mig segle al servei dels figuerencs

Restaurant Shang Haï, de Figueres gairebé mig segle al servei dels figuerencs

  • Post author:

Es va inaugurar el 1973 de la ma de Pablo Lee i Letizia Hsing kuo.

La proposta d’avui ens portarà fins al corriol de les Bruixes, de Figueres, ja que en el número 11 d’aquest cèntric carrer es troba un restaurant que és tot un clàssic en la gastronomia local: El restaurant xinés ShangHaï, un local fundat el 1973 per Pablo Lee, i la seva dona Letícia Hsing Kuo.

Actualment, amb gairebé mig segle de vida el ShangHaï, després de diferents ampliacions i reformes, encara manté el restaurant al mateix indret però han passat de dotze taules inicials a 5 menjadors on mantenen la filosofia de cuina i servei del primer dia.

Fermín Lee és l’actual responsable del restaurant Xinés Shang-Haï, el primer xinès de les comarques gironines, i emblemàtic local que el 1973 va obrir les seves portes per primer cop a Figueres pel matrimoni Pablo Lee i Letícia Hsing Kuo,Al número 11 del Corriol de les Bruixes, de Figueres i que, després de més de quaranta anys de vida, encara és un local de referència en el món gastronòmic local i de la comarca gràcies a l’amabilitat, i el bon tracte dels seus professionals i les seves especialitats culinàries que permeten als seus clients a emprendre un viatge a través dels sabors xinesos, passant pel picant i també per l’agredolç posat al dia i al gust dels seus clients.

Durant l’actual temporada d’hivern el restaurant Shanghaï obre cada dia de la setmana llevat dels dilluns no festius en que és tancat per descans del personal. L’horari de menjador és de les 12:00 a les 16:00 hores i de 2 quarts de vuit fins a les 11-12 del vespre. Es recomana reservar taula trucant al 972 50 30 50.Val a dir que el shangHaï disposa d‘un menú especial per als dies laborables al preu de 12,00 euros i ue disposa també de plts per a emportar.

 575 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui