Ancora_Roses_06

Restaurant l’Àncora, el privilegi de sopar amb la millor posta de sol

Arran de mar, a la platja de la Perola, al centre de Roses, s’hi troba el restaurant Àncora, un espai privilegiat de què disposa aquest local permet que es puguin gaudir les millors postes de sol des de la terrassa mentre es degusta el millor peix, arrossos o tapes.

L’Àncora disposa del segell gastronòmic Girona Origen, que certifica els seus productes de proximitat. De la carta del restaurant en recomanem l’arròs mar i muntanya amb gambeta de Roses, la botifarra de Perol, preparada per un dels seus proveïdors de confiança, i les cigaletes amb ceba flamejades al brandi de xerès, un plat exquisit pels paladars més exigents. A més, ofereix una magnífica carta de vins amb referències locals, nacionals i internacionals.

Aquest restaurant familiar de segona generació compta amb una plantilla jove i dinàmica.
De nit, després de sopar, l’ambient del local es transforma, oferint als clients cocteleria de qualitat, música animada amb dj i copes que transportaran als clients des del sopar relaxat i agradable del vespre fins a una nit de ball i diversió.

L’Àncora té una llarga jornada per a rebre a tots els clients. Entre setmana les portes obren de 11h a 1h , i al cap de setmana s’allarga la nit fins les 3h.

 349 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui

Deixeu un comentari

Scroll to Top