Sikim

“Parlar del Sikim és parlar d’una experiència completa”

Tapes, plats de fusió, destacats còctels i bons artistes conflueixen en un únic espai, ben avalat per gairebé vint any al capdavant del sector. En parlem amb en Pau Deulofeu, el gerent del local, ubicat al carrer Moxo d’Empuriabrava i obert tot l’any.

– Fa temps que el local destaca a l’Empordà. Quin és el secret per seguir endavant tant de temps?
El Sikim aquest any ha fet 18 anys i, com a tot projecte que es fa destacar, és resultat de la constància i les ganes de millorar dia rere dia, tot oferint una experiència única al client, tant al restaurant com al pub, com a la discoteca.

– Hi ha gent que relaciona el SIKIM només amb l’estiu. Com desmentim aquesta idea?
És normal que molta gent relacioni el Sikim amb la temporada calorosa, ja que és quan obrim totes les nits amb 7 festes diferents, i obrim el restaurant amb serveis de migdia i nit. Però al Sikim obrim tot l’any, amb programació d’artistes destacats a nivell nacional i amb festes temàtiques.

Al restaurant seguim oferint la possibilitat de fer sopars de grup mes rere mes, des d’un aniversari fins a sopars d’empresa, tot en un espai reservat i sempre amb la possibilitat de seguir la festa a la nostra terrassa i discoteca.

 245 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui

Deixeu un comentari

Scroll to Top