L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita

L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita

Davant del mar, a la plaça Sant Pere número 6, la seva proposta gastronòmica té espai en cada època de l’any dins del calendari rosinc, amb els arrossos també com a plats recomanables.

Els inicis del negoci es remunten a gairebé tres dècades enrere, amb la Margarita al capdavant, moment en què la família va adquirir el Trull de Fortià i es va donar a conèixer amb una destacada oferta gastronòmica, ben complementada amb un tracte proper i de proximitat cap als clients.

Uns quants anys més tard, concretament el 2008, l’activitat va concentrar-se en un nou local ubicat davant de l’escola rosinca Jaume Vicens Vives i, només un any després, davant la font dedicada als Pescadors, just al Passeig Marítim de Roses, la família va adquirir un nou local. I per continuar creixent, i fins avui dia, l’any 2015 Ca La Margarita va seguir fent passos endavant, concretament a la freqüentada i ben ubicada plaça Sant Pere número 6, l’emplaçament que tots coneixem avui dia, sobretot per la terrassa amb bones vistes davant del mar.

A qui no li ve de gust tastar un tataki de tonyina o unes minihamburgueses de calamar al ajillo just davant de la badia de Roses? Durant la temporada estiuenca, concentren la seva tasca diària en una extensa i completa carta, repleta de tapes, fins a més de 40 tipus, també amb arrossos i opcions de carn a la pedra, com per exemple els txuletons. Les tapes que són de peix contenen, és clar, peix fresc de la zona. Ca La Margarita també destaca per oferir un elaborat suquet de Roses, una de les tradicions rosinques.

Ca La Margarita obre tot l’any i és ben present en les cites top del calendari: Ruta de les Tapes, calçotades per grups, el Carnaval… Compten, doncs, amb propostes de menús tancats per a colles i fora de temporada d’estiu sí que ofereixen menú diari. L’Àngel ens posa al dia de la temporada estiuenca i ens explica que durant el juny l’ocupació a Roses no ha estat per tirar coets, però que darrerament la cosa ha millorat a la vila i que les previsions indiquen que l’agost serà positiu per al turisme i l’hostaleria.

Loading

Feu un comentari

Desplaça cap amunt