You are currently viewing Josep Cervera de Can Narra: Treballem els productes acabats d’arribar del mar i servits a taula!

Josep Cervera de Can Narra: Treballem els productes acabats d’arribar del mar i servits a taula!

  • Post author:

Al llarg de tota la geografia catalana trobem una sèrie d’establiments gastronòmics quins noms estan estretament lligats a les seves poblacions. Aquest és el cas del Restaurant Can Narra, de Llançà. El local es troba prop del port pesquer i esportiu, al Rovell de l’Ou del barri del Port de Llançà i a tocar de la mateixa platja del port, platja molt apreciada pels banyistes, tant locals com els nombrosos turistes que la visiten on trobem el Restaurant Can Narra, un dels establiments gastronòmics més emblemàtics i amb més història d’aquesta localitat costanera de l’Alt Empordà, ja que aquest establiment va ser fundat l’any 1950 per Lluís Calsina Falcó i va continuar amb la seva filla, Dolors Calsina Bosch. Actualment, La tercera generació de la família, amb Josep Cervera Calsina al capdavant, hi treballa des de fa més de 30 anys.

Com ha quedat dit, Can Narra, es troba prop de la mateixa platja del port, una platja molt apreciada pels banyistes, tant locals com els nombrosos turistes que la visiten així com de les instal·lacions del port esportiu i en una de les zones més turístiques del municipi, que ens conviden a la passejada i a gaudir del paisatge que envolta el local. Tenint en conta el lloc on es troba el restaurant és fàcil imaginar que l’especialitat de Can Narra és el peix fresc, producte que prové majoritàriament de la llotja del mateix port de Llançà, amb un ampli assortiment de varietats i especialitats segons el mercat i la llotja, que trobarem a la seva carta, on no hi solen faltar els plats amb més demanda, com ara el suquet de peix, el peix a la planxa, sarsueles i graellades de peix, paelles, gambes i escamarlans de Llançà entre molts altres plats, en els que no hi falten algunes especialitats per als amants de les carns com ara, costelles de xai, bistec o filet de vedella de Girona. Entre molts altres plats que conformen la seva carta d’especialitats,. Pel que fa a la clientela de l’establiment és majoritàriament local, tot i que, també són freqüents les visites dels turistes francesos que estiuegen per la zona o que es desplacen expressament per a gaudir de la seva cuina i de les magnífiques vistes que ofereix el local del port, la platja i el litoral.

El Restaurant Can Narra, es troba situat al número 37 del carrer Castellar, al barri del port de Llançà, prop del Club Nàutic i de la platja del mateix nom. Tal com marca la normativa sanitària, el local compleix amb tota la normativa COVID 19

Actualment el restaurant és obert al públic, de dimarts a diumenge, de la 1 del migdia a 2/4 de 4 de la tarda i els dilluns tancat per descans del personal.

Acabarem recomanant la merescuda visita a aquest emblemàtic establiment gastronòmic del Port de Llançà, on podrem gaudir d’uns productes de qualitat i proximitat amb un tracte acollidor i familiar en un agradable ambient mariner amb un lema ben definitori del seu caràcter, com ens diu Josep Cervera: “treballem els productes acabats d’arribar del mar i servits a taula”!

Es recomana fer reserva al 972 380 178 o a info@restaurantcannarra.com

 318 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui