Avi Xano

Esmorza els millors xurros amb xocolata amb toppings de l’Avi Xano

Qui més qui menys, tothom qui ha passat pel mercat recorda la mirada amb delit a aquella bossa de paper, oliosa, que reposava sobre un aparador i d’on sortien una desena de xurros. O escapar-se de l’Embarraca’t per anar a les fires a buscar quatre xurros i guardar-ne uns quants per portar als avis l’endemà. Quin gust aquell d’estar asseguts davant d’una bona tassa de xocolata amb xurros, daurats i cruixents, o porres tendres!

Els autèntics amants dels xurros amb xocolata i les porres saben que a la nostra comarca se’n fan uns d’incomparables: els de l’Avi Xano. Després de recórrer totes les fires i mercats, la xurreria Avi Xano ha fet arrels al bell mig de Figueres, al carrer Sant Pere. Un petit local que a més de les ofertes d’esmorzars – també amb entrepans, cafès, infusions i sucs naturals- ofereixen servei a domicili a través de l’aplicació Globo. El servei s’ofereix de dilluns a diumenge, una idea magnífica per aquells que vulguin fer un diumenge de luxe esmorzant xurros amb xocolata a casa.

A més de les novetats del local, els millors especialistes a fer aquestes postres fregides a l’Empordà, innoven ara el seu producte estrella. A la xurreria de l’Avi Xano hi trobareu els tradicionals xurros, xurros farcits, els que estan recoberts de xocolata i ara també xurros amb toppings! Una proposta original de l’equip de l’Avi Xano per ampliar el ventall de gustos i opcions als seus clients més fidels i per atraure el sector més juvenil. I és que no hi ha qui es resisteixi a uns bons xurros!

XURRERIA L’AVI XANO
C. Sant Pere 10 – 17600 Figueres
https://xurrerialavixano.cat/

Loading

Feu un comentari

Desplaça cap amunt