A la plaça Sant Pere de Roses, Ca la Margarita, establiment obert tot l’any, ofereix la combinació perfecta: vistes directes a la badia i àmplia propostes d’arròs, carns (a la brasa i a la pedra) i peix fresc
L’any 1996 l’establiment va encendre els seus fogons i avui dia és un lloc escollit per a molts. “La temporada d’estiu és acceptable. Millorable, però podríem dir que és com la de fa tres anys, que anàvem amb línia ascendent. I se segueix la tònica habitual a Roses: amb gent local però sobretot estem rebent molt de turisme europeu, sobretot el francès. Ara bé: nosaltres sempre diem que som un local obert tot l’any. Que vull dir amb això? Doncs que no posem el focus en només uns mesos: tant a l’agost com al gener els nostres clients poden gaudir dels mateixos plats i als mateixos preus”, concreta l’Àngel, al capdavant del negoci.
Ens detalla que les racions que tenen més sortida són, per exemple, els musclos i les cloïsses. Ca la Margarita, a més, destaca per la seva carta de fins a 12 arrossos diferents. “Si n’he de destacar algun, segons la ben coneguda opinió dels clients, seria l’arròs amb galta de porc i escamarlans, per la textura i sabor que aconseguim donar-li”. La carn a la brasa i a la pedra també és una bona opció i els migdies hi ha menú diari preparat amb més de 5 propostes per elegir, tant de primer com de segon.
Com dèiem, la seva activitat no cessa durant tot l’any. Per exemple, van participar en la Ruta de les Tapes del mes de març amb una croqueta de picada i calçots. I per últim, però d’igual importància, cal posar el focus en les seves postres artesanes i delicioses, les quals, com els arrossos, són de molt difícil elecció…