restaurant-la-sinia

El restaurant La Sínia de Vilabertran aposta pels productes de l’horta local i per la carn de l’Empordà

El restaurant La Sínia, al municipi de Vilabertran, ofereix l’autèntica carn a la brasa, amb producte de la terra i cuita amb carbó d’alzina, que li dóna aquell sabor tradicional.

Les amanides i la carn a la brasa són l’especialitat de la casa, en un establiment que aposta fermament pels productes quilòmetre zero, amb productes de l’horta, cultivats al mateix municipi de Vilabertran. I carn de qualitat i també de proximitat, com per exemple el xai de ramat de l’Albera, que prové de Delfià, o la vedella de l’Empordà.

La Sínia compleix enguany el desè aniversari ja que es va fundar l’any 2005 de la mà de Juan Antonio Gimenez Font, que continua oferint la seva cuina tradicional. El restaurant està situat en un lloc immillorable, al costat de l’església de Santa Maria de Vilabertran, al bell mig de l’Empordà, i amb un local climatitzat.

La Sínia ofereix dinars i sopars, i els clients el que més demanen és la carn a la brasa. Però en Juan Antonio ofereix també diversos plats estrella com els cargols a la llauna o l’espatlla de xai a la brasa, plats que molta gent va expressament a Vilabertran a tastar. A més, també hi trobareu producte de temporada, com els calçots o les carxofes quan és l’època.

És un espai perfecte per a fer menjars de grup, en família, amb els amics, amb els companys de feina. Trobareu obert de les nou del matí a les deu del vespre.

Loading

Scroll al inicio