Barko

Del mar a la taula, restaurant Barko al Port de Llançà

El Restaurant Barko és un establiment restaurador especialitzat en tapes i peix de la nostra costa.

Situat al barri mariner del Port de Llançà, al carrer Castellar número 82, s’hi troba un local petit però molt acollidor on poder gaudir de l’excel·lent peix fresc de la nostra costa. El restaurant Barko va obrir les seves portes l’any 2007, com a bar de tapes, ampliant, l’any 2013, per convertint-se en un destacat restaurant de peix i productes del mar.

La familiaritat de la Mercè i en Joan, i el seu gran coneixement del producte amb el qual treballen fa que el resultat de la seva cuina sigui un encert. A banda de la carta de tapes i plats, bastant àmplia, ofereixen suggeriments de peix fresc del dia, pescat de la mar d’Amunt i cuinat, sempre, a la planxa: rogers, canteres, galls, pitxells…però principalment l’escórpora, la reina del Barko.

El peix, fantàsticament tractat, és netejat al moment, seguint premissa clara: del mar a la planxa i, després, a taula. Tot plegat, acompanyat d’un bon vi de l’Empordà.

El restaurant Barko és una magnífica elecció per aquells que volen gaudir d’un àpat on es pugui assaborir el mar a cada plat, en un espai que fa submergir en l’ambient mariner, destacant encara més la seva magnífica ubicació. Cofes artesanals i elements de les arts de pesca i la vida vora a la costa que homenatgen la gent del mar i la zona on es troba, gairebé a tocar les barques amarrades al port. A més, el restaurant disposa d’una àmplia terrassa on es pot menjar gaudint de l’aire lliure i a la fresca les nits d’estiu.

 358 vistas totales,  2 vistas hoy

Deja un comentario

Ir arriba