En Jacky i la seva dona formen Jackso, bar de còctels i tapes d’alta gamma que ja fa mesos té un paper destacat davant de la platja de Roses
– Com s’ha de definir l’establiment? Quant fa que existeix?
Jackso va obrir les portes a Roses fa un any i mig i la rebuda ha estat molt positiva. Som un local de copes d’alta gamma, és a dir, cada còctel o combinat conté alcohol de qualitat, del que no es troba a tot arreu i això ens fa diferents, juntament amb la música i les tapes que servim.
– A banda dels còctels exclusius, quines són les vostres especialitats i què us fa diferents?
D’una banda, les tapes que acompanyen les nostres begudes. Totes elles són fredes, però són productes de qualitat superior: tàrtar de bou Angus, mousse de salmó, foie gras, caviar, embotits ibèrics… La qualitat en les begudes i les tapes és el nostre tret distintiu; a la zona no hi ha altres locals d’aquest rotllo. D’altra banda, la música és la cirereta del pastís.
– Què li passa a la música i per què convidaries a algú que encara no us coneix a visitar-vos?
Tenim en tot moment molta cura del que sona al nostre bar i, a més, els dimarts al vespre tenim música en directe. Sobre per què recomano el Jackso, reitero el que he anat explicant i afegeixo que el nostre local és molt acollidor i que, durant tot l’any, tenim quelcom impagable: les esplèndides vistes al mar tothora.