Restaurant Can Pau

Restaurante Can Pau: “Convivir varias generaciones es la clave para encontrar el equilibrio”

Conversamos con Nisu Castelló, el propietario de Can Pau de Cantallops, restaurante histórico y bien conocido en la comarca para ofrecer los mejores platos de la cocina ampurdanesa. Por las fiestas navideñas ofrecerán propuestas interesantes para los días más señalados. – ¿Cómo se consigue hacer funcionar el triángulo que actualmente es Can Pau (restaurante, hotel […]

Restaurante Can Pau: “Convivir varias generaciones es la clave para encontrar el equilibrio” Leer más »

El Caimán

El Caimán sigue siendo una referencia gastronómica durante todo el año

Consolidadas propuestas de pescado fresco y cocina mediterránea en medio del paseo marítimo de Roses, con la relación calidad-precio siempre garantizada. Manolo, junto con su mujer, encabeza este local histórico ubicado en la plaza de Catalunya de Roses. Hace 14 años, ambos dieron la vuelta, positivamente hablando, la dinámica del local, con funcionamiento desde hace

El Caimán sigue siendo una referencia gastronómica durante todo el año Leer más »

Capitan_Empuriabrava

Tothom que entra al Capitan’s és part de la família i de la història del restaurant

Fa trenta-set anys obria un restaurant a Empuriabrava, el Capitan’s. Per a molts turistes i estrangers de segona residència és conegut, però també molta gent del país hi ha trobat una família i uns serveis excepcionals. Parlem amb Cele Moreno, que lidera aquesta nova generació al capdavant d’aquest mític restaurant. Com va començar el restaurant?

Tothom que entra al Capitan’s és part de la família i de la història del restaurant Leer más »

Bar_Antonio

Uns dels millors musclos a la planxa de Roses es continuen trobant al Bar Antonio

Tapes de qualitat i generoses racions de peix fresc sobresurten en la carta de l’establiment, que compta amb terrassa exterior i un equip excel·lent amb un tracte molt proper El Bar Antonio és un local que funciona des del 1974, si bé els actuals propietaris el regenten des del 2006, modificant, llavors, la seva cuina

Uns dels millors musclos a la planxa de Roses es continuen trobant al Bar Antonio Leer más »

Ancora_Roses_06

Restaurant l’Àncora, el privilegi de sopar amb la millor posta de sol

Arran de mar, a la platja de la Perola, al centre de Roses, s’hi troba el restaurant Àncora, un espai privilegiat de què disposa aquest local permet que es puguin gaudir les millors postes de sol des de la terrassa mentre es degusta el millor peix, arrossos o tapes. L’Àncora disposa del segell gastronòmic Girona

Restaurant l’Àncora, el privilegi de sopar amb la millor posta de sol Leer más »

Risech

L’Hotel Risech està d’aniversari, 70 anys!

L’hotel Risech va iniciar el seu camí l’any 1952 i des de llavors ha anat creixent generació rere generació. En Jordi Cusí explica que l’èxit del Risech “ens ha permès créixer”, l’any 95 van adquirir l’hotel Rambla Mar, són propietaris del Poket Corner Bar i, ara,l’aparcament d’autocaravanes. Però l’èxit no és gratuït. Aquesta família rosinca

L’Hotel Risech està d’aniversari, 70 anys! Leer más »

Solovida_01

SoloVida, un restaurant per gaudir de la bona gastronomia

El restaurant Solo Vida de Palau-Saverdera és una temptació pels paladars més exquisits. D’ençà que van obrir, el maig del 2021, l’equip de cuina ha mostrat un gran nivell treballant els productes d’una manera sublim, artesanalment amb paciència i dedicació, oferint una presentació molt atractiva de cadascuna de les obres culinàries, i combinant una cuina

SoloVida, un restaurant per gaudir de la bona gastronomia Leer más »

Pizzeria_Italiana_01

Luciano Martini “Una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit”

La pizza és el plat més comú a la cuina italiana. Els orígens d’aquesta explica que els italians en són els grans mestres i actualment és una de les receptes més icòniques de la seva gastronomia. Tot i això, la pizza ha viatjat arreu del món, motiu pel qual hem entrevistat a l’italià Luciano Martini,

Luciano Martini “Una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit” Leer más »

Scroll al inicio