En este momento estás viendo El Caiman Roses: “Se’ns coneix pel tracte proper i perquè oferim productes de qualitat en un indret acollidor i amb bones vistes”

El Caiman Roses: “Se’ns coneix pel tracte proper i perquè oferim productes de qualitat en un indret acollidor i amb bones vistes”

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Blog

Producte fresc i cuina de mercat d’elaboració pròpia, com ara el fantàstic tataki de tonyina o els calamars amb botifarra, són propostes d’El Caiman de Roses

En Manolo, gerent del bar-restaurant El Caiman, ens obre les portes del local, molt ben situat a la cèntrica plaça Catalunya, a tocar de l’ajuntament. El Caiman, avalat per gairebé mig segle d’història, és sinònim de bones tapes, peix fresc i una cuina de mercat d’estil molt personal. I, sobretot, allò sempre tan cercat: l’excel·lent relació qualitat-preu.

Referència no només durant temporada alta, sinó durant tot l’any, en el local s’hi respira una atmosfera càlida i molt acollidora, tant a l’interior, amb una curosa decoració marinera, com a l’exterior, amb la seva àmplia terrassa. Tot això és possible gràcies a un consolidat equip, amant de la seva feina i del tracte cap al client.

“Som abastament coneguts a la zona, tal com demostra el client del país que ens visita com també l’estranger que ve d’estada o de vacances a Roses. Se’ns coneix pel tracte proper i també pels productes que oferim: garantim servir producte de qualitat en un local que vam renovar per respirar més modernitat, ja que les vistes i la tranquil·litat del lloc ja les teníem. Enguany, la temporada és irregular, tenim clients especialment de la zona. Hem de ser positius, confiem que les setmanes que vindran seran més productives, turísticament parlant, i la gent no viurà amb tanta incertesa”, detalla en Manolo.

Més info: https://elcaimanroses.com

 83 vistas totales,  1 vistas hoy