En este momento estás viendo Deixar-se portar per les propostes del Restaurant Falconera no deixa indiferent a ningú

Deixar-se portar per les propostes del Restaurant Falconera no deixa indiferent a ningú

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Blog

Gregory i l’equip de Falconera toquen l’ànima de cada client amb el seu lema de “natura i mar”: propostes amb productes km.0, tradicionals però amb tocs innovadors que no deixen de sorprendre

Des de finals del 2016, Roses compta amb el destacat Restaurant Falconera, a l’Avinguda Jaume I. Va ser llavors quan el xef Gregory Abella va complir el seu somni: obrir el seu propi local a la seva vila natal. Una història sobradament coneguda però que sempre es fa bonic de recordar, sobretot pel llistó tan alt que ell mateix s’ha posat, amb unes valoracions impecables a la xarxa.

Al llarg d’aquests anys, Restaurant Falconera s’ha definit com a natura i mar. Per quin motiu? Bàsicament perquè les seves propostes de plats permeten degustar productes de km.0 a l’estil tradicional, però amb tocs renovats. Per exemple, sí que s’ofereix la clàssica paella, però també triomfa de valent la “no-paella” amb ingredients alternatius com el foie o el magret d’ànec.

Les opinions dels clients a la xarxa destaquen, en general, tots els arrossos que ofereixen, si bé també altres plats com els calamars a l’andalusa, les gambes al forn i, sobretot, les seves postres de 10. Sense passar per alt les propostes de carn, entre elles la carn de bou acompanyada amb salsa de boletus.

Gregory i l’equip de Falconera es van proposar arribar a l’ànima de cada client. I és una realitat. Ho van fer des dels seus inicis, ho fan avui dia i tot sembla indicar que, amb la dinàmica presa, es mantindran en el top dels restaurants de la comarca.

 120 vistas totales,  2 vistas hoy