En este momento estás viendo Cuina casolana, de qualitat i a preus assequibles: l’emblema de La Parra de Pont de Molins

Cuina casolana, de qualitat i a preus assequibles: l’emblema de La Parra de Pont de Molins

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Blog

Preus molt assequibles i amb una gran qualitat formen el fil argumental de La Parra de Pont de Molins, comandat per en Paco Martínez, propietari i cuiner.

Des del 15 d’agost ha reobert a Pont de Molins el restaurant la Parra, ubicat fins fa pocs mesos a Sant Climent Sescebes. Paco Martínez, el propietari del negoci, està molt content de l’acollida que ha tingut la nova ubicació aquesta primera quinzena d’agost, ja que als clients fidels se n’hi han sumat molts de nous. 

Quan li preguntem què destacaria del nou local en Paco no dubta: un espai ampli, clar, que aconsegueix casar la senzillesa amb la modernitat. I és que aquest cuiner empordanès feia temps que tenia ullat aquest espai però no va ser fins fa pocs mesos que des de la immobiliària li van fer saber que, finalment, estava disponible per ells. 

Nou espai però amb l’oferta gastronòmica de sempre: cuina casolana i brasa per dinar i per sopar. A tot això cal sumar-hi uns esmorzars de forquilla que estan essent tot un fenomen. Els plats estrella d’aquests esmorzars són el platillo, els cargols i els embotits ibèrics. I totes aquestes propostes tenen, com a cirereta, uns preus molt competitius: menú diari de 12 euros i de 20 euros el cap de setmana.

Pel que fa a l’equip de La Parra, cal destacar que en Paco ha pogut mantenir tota la plantilla tot i l’ERTE que va haver d’aplicar de gener a juliol i que, a més, s’hi han sumat tres persones per reforçar la temporada. De totes maneres, el propietari destaca les dificultats que ell, i en general els professionals de la restauració, es troben cada vegada més per trobar personal qualificat. 

Sigui com sigui, la reobertura de La Parra és una gran notícia per als amants de la cuina casolana i de

qualitat, del tracte proper i familiar i dels preus assequibles. De ben segur que, als clients de sempre, se n’hi sumaran molts de nous.

 255 vistas totales,  1 vistas hoy