Fundat l’any 1950, Can Narra segueix sent avui dia un dels establiments llançanencs amb més solera, gràcies al peix fresc i els productes de proximitat que es poden degustar en els seus plats. A xarxes alguns s’han atrevit a dir que els seus calamars a la romana “són els millors de la província”.

El Restaurant Can Narra de Llançà va obrir les seves portes just a l’equador del segle XX i actualment, amb la tercera generació al capdavant, segueix sent un atractiu pels paladars més exigents; aquelles i aquells que volen gaudir de bones propostes de peix en un agradable ambient mariner saben, de sobres, que Can Narra és una fantàstica opció.

D’una banda, hi destaca el menú de 40 euros: complet, elaborat i amb tot inclòs, també postres i cafè. D’altra banda, i tenint en compte que la seva especialitat és el peix fresc de la llotja de Llançà, Can Narra ofereix una àmplia carta dividida en entrants, peixos i cassola, algunes opcions de carn, i una inacabable llista d’opcions de postres.

L’establiment continua sent freqüentat majoritàriament per clientela local, bona part d’ells i elles molt coneguts per l’equip del restaurant. A més, des de fa anys, el boca a boca i les opinions a xarxes han convidat sempre als turistes que, a cegues, no dubten a conèixer el local i les propostes que s’hi serveixen. El resultat: que els que tenen segon residència, estiu rere estiu, solen fer-hi visita obligada.

En Josep, a més, ens detalla que el suquet, el peix a la planxa i les gambes són, un any més, algunes de les propostes gastronòmiques més demanades pels clients. I a xarxes alguns s’han atrevit a dir que els seus calamars a la romana “són els millors de la província”. En definitiva, al carrer Castellar número 37, Can Narra segueix amb l’etiqueta de clàssic de qualitat, d’allò més amable, i que sempre ve de gust.