Restaurant Imperial
Localització
Descripció :

El Restaurant Imperial és un concepte de restauració creat per a totes les classes socials i per a tot tipus de públic, tant nens com grans, sigui quin sigui el seu nivell adquisitiu, i pot satisfer des del menjar diària, fins al més exigent gourmet, i amb un horari de cuina sense tancament.

Situats en un lloc privilegiat del casc antic de Figueres, Girona, just davant del Teatre Museu Dalí. La nostra terrassa exterior, transmet una sensació d'animació i alhora de tranquil·litat, que li permetrà gaudir de l'ambient de la zona.

El Restaurant Imperial, disposa de diferents espais per a tota classe de celebracions, sopars de diversió, reunions familiars, d'empresa, etc. Tots els serveis necessaris per a garantir la comoditat esperada en un dinar a les instal·lacions del restaurant.

El Restaurant Imperial ofereix una cuina mediterrània on les nostres especialitats vénen amb segell de qualitat, gràcies als nostres productes.

Informació :
Plaça Gala i Salvador Dalí, 5
17600 Figueres Girona,
España
+34 972 67 76 15
Horari :
Obert cada dia.
Serveis :
  • Seients a l`exterior
  • Adequat per a grups
  • Aire condicionat
  • Adequat per banquets i esdeveniments
T.cuina :
Mediterrània 
Fotos :

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona