Restaurant Bar Ko
Localització
Descripció :

Tapes i peix fresc al Port de Llançà

Barko, restaurant de tapes i peix de la nostra costa. Situat al capdavant del Port de Llançà, és un local molt acollidor i agradable, la decoració del local emfatitza encara més la seva fantàstica ubicació, no falten elements i detalls mariners que homenatgen la gent del mar. Situat a Llançà, Alt Empordà, Costa Brava (Girona) al carrer Castellar, 82 bx.

El Barko ofereix una àmplia carta de plats i tapes majoritàriament de peix del nostre mar i del nostre entorn, cuinats amb senzillesa i amb un tracte agradable que us farà tornar a les arrels. A més, a part de la carta, qualsevol client que visiti el Barko ha de saber que també trobarà suggeriments de peix fresc del dia i de la mar d’Amunt, cuinat a la planxa (rogers, cànteres, galls, pitxells…) i sempre prenent la mateixa direcció: directament del mar a la taula.

Venir a dinar al restaurant és una bona manera d'acabar un dia al costat del mar.

Informació :
C. Castellar, 82
17490 Llançà Girona,
España
+34 972 381 162
Horari :
HORARI HIVERN Divendres de 8:30 a 22:30h Dissabtes de 13h a 15:30h Dissabtes nits de 20:30 a 22:30h Diumenges de 13:00h a 15:30h
Serveis :
Fotos :

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona