Restaurant Risech, un ampli ventall de possibilitats per a sopars d’empresa, grups i colles a Roses

Des de fa més de cinquanta anys, la família Cusí, gestiona l’hotel i restaurant Risech a la vila marinera de Roses, amb quatre generacions de la mateixa família al capdavant del local gastronòmic Jordi Cusí, actual responsable de l’empresa ens diu que “Aquesta és una empresa familiar 100% que agafa el nom de com era coneguda a mitjans del segle passat.”Can Risech”.

Fet aquest preàmbul el motiu d’aquest text és per a poder parlar-vos de l’ampli ventall de possibilitats que davant la proximitat de les festes nadalenques ens ofereix el Restaurant Risech, especialment pel que fa per als “Sopars d’empresa, trobades familiars, grups o colles, amb la confecció de menús a mida dels desitjos i necessitats dels clients, sempre amb la millor relació qualitat – preu”, ens diu en Jordi qui afegeix que “Aquestes opcions també estan disponibles tot l’any i amb la possibilitat, per a grups d’unes 25 persones, de disposar d’una sala exclusiva per a ells” . També hem de destacar que el restaurant restarà tancat el dia de Nadal, però la nit de cap d’Any ( 31 de desembre), Sant Esteve (26 de desembre i la Diada de Reis (6 de gener), el local restarà obert amb un menú especial.

Finalment us recordem que el Restaurant Risech ofereix cada dia els seus menús de sempre amb opcions a 23 i 29,40 euros i el menú especial de tapes a 32,50 euros, sense oblidar la seva carta d’especialitats en arrossos i peixos posats al dia i sempre elaborats amb productes de la nostra costa, com la tradicional paella marinera o mixta, l’arròs caldós, arròs negre o fideuà amb escamarlà, el tradicional suquet de peix amb gambes i cloïsses, Llenguado, salmó,rap a la planxa, etc. maridades amb una completa carta de vins, on destaquen els vins de la D.O. Empordà.

La família Cusí i el Restaurant Risech, de Roses,aprofiten per a desitjar als seus amics i clients unes BONES FESTES!

Redacció, J.M.O.

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona