Restaurant Sa Gambina, cuina marinera i mediterrània, amb vistes privilegiades a la badia de Cadaqués

Més de mig segle oferint un tracte familiar amb productes de qualitat.

Entre els nombrosos atractius, que atreuen a milers de visitants a la vila de Cadaqués , com les seves cales, platges, i paisatges,com el cap de Creus hem de destacar també la seva importància gastronòmica amb una àmplia oferta on gaudir de les especialitats de la cuina empordanesa i marinera. Tots aquests elements es donen cita al Restaurant Sa Gambina, un establiment restaurador que des de 1968, ofereix les seves especialitats en cuina marinera i mediterrània. L’establiment, regentat per la família Carreras Borrell, porta doncs més de mig segle oferint les especialitats de la seva cuina, amb un tracte i servei familiar i de qualitat.

El restaurant Sa Gambina es troba situat en un punt espectacular de la Riba Nemesi Llorens, davant mateix de la platja de Cadaqués amb unes impressionants vistes sobre la platja i la badia de Cadaqués.. La seva cuina es basa en els productes de proximitat, tant de la terra com del mar sempre amb un alt grau de qualitat i elaboració i on destaca una àmplia varietat de peix i marisc de la Costa Brava. La seva carta compta amb un ampli ventall de possibilitats on escollir, on destaquen la bullabessa, els arrossos i diferents tipus de paelles que tenen un gran acceptació per part de la seva fidel clientela al llarg dels anys. Podem començar amb una amanida o el seu especial “entremés de mar” o gaudir de les tradicionals anxoves de Cadaqués. A més dels plats ja esmentats podem tastar moltes altres especialitats de peix com calamars a la planxa o a la romana,gambes a la planxa, musclos a la marinera o la seva graellada de peix, amb un assortiment de peixos a la planxa, entre molts altres plats on tampoc hi falten les orades a la planxa o al forn,el llobarro, el llenguado i el rap. Com es pot deduir un ampli ventall de plats i especialitats que el Restaurat Sa Gambina, de Cadaqués posa a l’abast dels seus clients. Entre tots aquests plats d‘inspiració marinera no podem deixar d’esmentar que per als amants de les carns,també disposa d’una oferta variada amb l’entrecot a la graella, el platet de vedella amb bolets, pollastre, canelons gratinats i l’esquena de xai rostida. Pel que fa als postres també trobarem un ampli assortiment d’especialitats catalanes i mediterrànies amb els seus tradicionals “taps de Cadaqués”, als quals us animen a tastar-los.

L’establiment disposa de dos tipus de menús, amb vàries opcions per escollir de primers i segons, amb postres, als preus de 22 i 35 euros que complementen la seva variada carta. A tots aquests plats hem d’afegir una acurada carta de vins, on predominen els vins elaborats a la D.O. Empordà.

Si a tot el que hi hem anat esmentant afegim el tracte, el servei familiar i la qualitat dels productes del restaurant Sa Gambina, obtindrem la combinació perfecta per a gaudir a Cadaqués d’un espai gastronòmic amb més de mig segle d’existència i experiència sempre sota la direcció de la família Carreras Borrell, i on artistes com Salvador Dalí i molts altres han estat clients seus.

Per donar una millor acollida als seus clients i amics, el restaurant Sa Gambina ha realitzat recentment obres de millora en els seus salons menjadors,que, com sempre, conten amb una decoració marinera que fa el local acollidor i familiar.

L’horari de menjador és de 12:30 a 16 h i de 20:00 a 22:30. Encara que el seus salons i terrassa són amplis és recomanable realitzar la reserva de taula trucant al telèfon 972 258 127. Trobareu més informació detallada al web: https://www.restaurantsagambina.com

Redacció, J.M.O.

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona