El millor vi de la comarca, acompanyat d’una cuina pròpia, a Castelló d’Empúries

El restaurant El Racó de Castelló amplia els seus serveis, amb l’obertura d’un espai obert tot el dia, des de l’hora d’esmorzar fins a l’hora de sopar. A aquest nou espai, dins mateix del xamfrà d’El Racó, se li ha atorgat el nom de Celler, atès que, a banda de tapes, destacarà la degustació de vins altempordanesos. A més, els clients, també podran comprar qualsevol d’aquests vins allà mateix.

L’objectiu d’aquest nou espai és, segons Santi Rebarte, “satisfer un servei que fins ara no podíem donar, ens faltava un raconet que fes les funcions purament de bar”. L’espai, amb una barra d’uns sis metres, ha estat dissenyat amb fusta, donant-li una decoració totalment vintage. Destaquen, per exemple, les capses de vi, que fan de base d’aquesta barra. La ubicació d’El Celler, a més, es troba en un lloc de pas, just al costat de la recepció de les habitacions. Aquestes, que abans sumaven una desena, ara sumen 23. Per tant, l’aposta del local és important, ja que, a banda de l’ampliació, totes les habitacions s’han remodelat, amb mobiliari nou i instal•lacions ben actualitzades.

En aquest nou espai gastronòmic, destacaran, per sobre de tot, les tapes, tot i que, com comenta Rebarte, “també cal venir a veure’ns per descobrir les nostres amanides, carns i peixos, així com els esmorzars de forquilla o de bufet, plats combinats o entrepans”. La cuina que elaboraran és “totalment pròpia” i “molt treballada”. A més, en Santi considera que poder comprar aquell vi que s’ha degustat i s’ha gaudit és un plus, ja que es vendrà a preu de botiga.

EL CELLER DEL RACÓ
Av. Santa Clara, 23/26
Tel: 972 250 508
Castelló d'Empúries
www.hostalelracodecastello.com

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona