Blog
L’establiment està especialitzat en tot tipus d’esdeveniments familiars, socials i d‘empreses.
El xef Rafael Pell ens proposa una cuina de temporada amb productes locals.
També ens ofereix un ampli ventall en plats per a emportar.
Cuina casolana i de proximitat en un entorn familiar.
Des de fa més de cinquanta anys, la família Cusí, gestiona l’hotel i restaurant Risech a la vila marinera de Roses, amb quatre generacions de la mateixa família al capdavant del local gastronòmic Jordi Cusí, actual responsable de l’empresa ens diu que “Aquesta és una empresa familiar 100% que agafa el nom de com era coneguda a mitjans del segle passat.”Can Risech”.
Una distinció de la Guia Michelin al local que porta el segell del xef Santi Valls.
Emmarcat a la Jonquera, Can Santos suma més de 30 anys d’activitat, amb la sempre buscada relació qualitat-preu molt ben avalada pels seus clients.
La trajectòria de l’hotel Figueres Parc va ser iniciada fa més de tres dècades pel senyor Josep Maria travé. des de llavors, l’hotel ha conservat la seva essència, tot i que ha experimentat un creixement molt destacat sobretot en l’àmbit de la restauració.
Un establiment gastronòmic on podrem gaudir d’un bon àpat en un entorn acollidor.