Ancora_Roses_06

Restaurant l’Àncora, el privilegi de sopar amb la millor posta de sol

Arran de mar, a la platja de la Perola, al centre de Roses, s’hi troba el restaurant Àncora, un espai privilegiat de què disposa aquest local permet que es puguin gaudir les millors postes de sol des de la terrassa mentre es degusta el millor peix, arrossos o tapes. L’Àncora disposa del segell gastronòmic Girona

Restaurant l’Àncora, el privilegi de sopar amb la millor posta de sol Read More »

A Can Barbes es treballa perquè la gent se senti com a casa, amb plats casolans amb tocs d’autor

A Can Barbes es treballa perquè la gent se senti com a casa, amb plats casolans amb tocs d’autor

13Jordi Arboix és el propietari i el cap de cuina de Can Barbes de Pontós. Un restaurant amb caràcter, ambient molt cuidat i propostes d’autor que formen uns destacats menús diaris de 13 euros i de 18 euros els caps de setmana. – Com t’agradaria que es conegués el restaurant? Com un raconet on la

A Can Barbes es treballa perquè la gent se senti com a casa, amb plats casolans amb tocs d’autor Read More »

Can Narra

Josep Cervera de Can Narra: Treballem els productes acabats d’arribar del mar i servits a taula!

Al llarg de tota la geografia catalana trobem una sèrie d’establiments gastronòmics quins noms estan estretament lligats a les seves poblacions. Aquest és el cas del Restaurant Can Narra, de Llançà. El local es troba prop del port pesquer i esportiu, al Rovell de l’Ou del barri del Port de Llançà i a tocar de

Josep Cervera de Can Narra: Treballem els productes acabats d’arribar del mar i servits a taula! Read More »

Restaurant Sabores

Elisabet Villalobos, del Restaurant Sabores: “Som una fusió de sabors, d’aquí el nostre nom”

Sabores és un local de Castelló d’Empúries on pots gaudir i degustar de la cervesa i el formatge artesanal de la família d’Elisabet Villalobos, juntament amb els àpats que ofereixen per combinar amb els seus productes. – Quina és la història de Sabores? Sabores neix el 20 de setembre del 2021, poc després de la

Elisabet Villalobos, del Restaurant Sabores: “Som una fusió de sabors, d’aquí el nostre nom” Read More »

Luciano Martini

Luciano Martini “Una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit”

La pizza és el plat més comú a la cuina italiana. Els orígens d’aquesta explica que els italians en són els grans mestres i actualment és una de les receptes més icòniques de la seva gastronomia. Tot i això, la pizza ha viatjat arreu del món, motiu pel qual hem entrevistat a l’italià Luciano Martini,

Luciano Martini “Una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit” Read More »

Restaurant Can Pau

Restaurant Can Pau: “Conviure vàries generacions és la clau per trobar l’equilibri”

Conversem amb en Nisu Castelló, el propietari de Can Pau de Cantallops, restaurant històric i ben conegut a la comarca per oferir els millors plats de la cuina empordanesa. Per les festes nadalenques oferiran propostes interessants pels dies més assenyalats. – Com s’aconsegueix fer rutllar el triangle que actualment és Can Pau (restaurant, hotel rural

Restaurant Can Pau: “Conviure vàries generacions és la clau per trobar l’equilibri” Read More »

El Caimán

El Caimán continua sent una referència gastronòmica durant tot l’any

Consolidades propostes de peix fresc i cuina mediterrània al bell mig del passeig marítim de Roses, amb la relació qualitat-preu sempre garantida. En Manolo, juntament amb la seva dona, encapçala aquest local històric ubicat a la plaça de Catalunya de Roses. Fa 14 anys, tots dos van capgirar, positivament parlant, la dinàmica del local, amb

El Caimán continua sent una referència gastronòmica durant tot l’any Read More »

bar-restaurant-cafeteria l’Església de Roses

Bar l’Església de Roses: “Ens definim i sempre hem tirat endavant gràcies a les valoracions dels nostres clients”

La Begoña, que juntament amb la seva parella Carlos capitaneja el bar-restaurant-cafeteria l’Església de Roses, afirma que el boca-orella els ha avalat sempre. Tot i el canvi d’ubicació de fa més d’un any, molt clients segueixen gaudint de les seves tapes i del seu bon tarannà. – Us definiu com “les veritables tapes de Roses”.

Bar l’Església de Roses: “Ens definim i sempre hem tirat endavant gràcies a les valoracions dels nostres clients” Read More »

Capitan_Empuriabrava

Tothom que entra al Capitan’s és part de la família i de la història del restaurant

Fa trenta-set anys obria un restaurant a Empuriabrava, el Capitan’s. Per a molts turistes i estrangers de segona residència és conegut, però també molta gent del país hi ha trobat una família i uns serveis excepcionals. Parlem amb Cele Moreno, que lidera aquesta nova generació al capdavant d’aquest mític restaurant. Com va començar el restaurant?

Tothom que entra al Capitan’s és part de la família i de la història del restaurant Read More »

Bar_Antonio

Uns dels millors musclos a la planxa de Roses es continuen trobant al Bar Antonio

Tapes de qualitat i generoses racions de peix fresc sobresurten en la carta de l’establiment, que compta amb terrassa exterior i un equip excel·lent amb un tracte molt proper El Bar Antonio és un local que funciona des del 1974, si bé els actuals propietaris el regenten des del 2006, modificant, llavors, la seva cuina

Uns dels millors musclos a la planxa de Roses es continuen trobant al Bar Antonio Read More »

Ancora_Roses_06

Restaurant l’Àncora, el privilegi de sopar amb la millor posta de sol

Arran de mar, a la platja de la Perola, al centre de Roses, s’hi troba el restaurant Àncora, un espai privilegiat de què disposa aquest local permet que es puguin gaudir les millors postes de sol des de la terrassa mentre es degusta el millor peix, arrossos o tapes. L’Àncora disposa del segell gastronòmic Girona

Restaurant l’Àncora, el privilegi de sopar amb la millor posta de sol Read More »

Desplaça cap amunt