Ca la Petronila

A “Ca la Petronila” de Figueres, cuinem per tu des de 1950

Tres generacions al servei de la cuina per a emportar.

A vegades no tenim gaires ganes de cuinar, tenim el temps just o no disposem dels ingredients necessaris per tal d’elaborar un bon plat de cuina. A Figueres, des l’any 1950, tenim la solució a plats cuinats Ca la Petronila del carrer Nou. número 35. Un establiment que ens ofereix un ampli ventall de possibilitats a l’hora d’escollir un plat cuinat per a emportar. Al llarg d’aquest més de mig segle de vida les tres generacions de la família Marull s’ha anat adaptant a la demanda de la seva clientela, sempre mantenint la tradició de la cuina mediterrània i amb la incorporació de productes de proximitat. L’àvia Petronila i el seu marit Joan varen ser els fundadors el 1950 en un local al carrer Caamaño.

Actualment en Jordi Marull amb els seus pares Dolors i Miquel es troben al davant del negoci familiar en un local al número 35 del carrer Nou. Entre la seva àmplia gamma de productes hem de destacar els seus tradicionals canelons, un dels seus elaborats amb més demanda. Macarrons, croquetes i molts altres primers plats com amanides i llegums; de segons podem trobar una gran varietat de guisats i rostits i una selecció de postres. A la seva carta d’especialitats no hi falten verdures, cargols a la llauna, paelles i fideuàs, truites, mandonguilles, croquetes, pollastre, botifarra… i molts altres productes que us convidem a tastar.

Ca la Petronila obre de dilluns a divendres de les 9 del matí a dos quarts de 3 i de 5 de la tarda fins a les 7. Els dissabtes, de 9 a 14h del matí i els diumenges, tancat. Per a informació i reserves ens podem adreçar al mateix local de carrer Nou, 35 o trucant al 972 51 18 64.

Loading

Feu un comentari

Desplaça cap amunt