Restaurant Gran Firal
Localització
Descripció :

El Restaurant Gran Firal de Figueres, li ofereix esmorzars, dinars, varietat de tapes i entrepans (freds i calents), menú diari, amanides, entremesos, amanida tèbia, amanida de formatge de cabra, pizzes, tapes, xipirons arrebossats, rabes, gambes a la planxa, hamburgueses de formatge, serranitos, etc ...

En referència a l’àmplia carta del restaurant Gran Firal de Figueres, (Alt Empordà, Girona) podem trobar fins a 9 plats combinats i fins a més de deu amanides, fredes i calentes. Per destacar alguna, pot esmentar-se, per exemple, l'amanida "fitness", per a tots aquells que es volen cuidar, feta per varietat d'enciams, espinacs, formatge light, tomàquet cherry, blat, olives i vinagreta de mel. També podem trobar l'amanida tèbia amb bolets i gambes.

A més de les amanides i els plats combinats, tampoc falten les tapes, els més de 20 entrepans (freds, calents i vegetals), les pizzes, les hamburgueses i la carn a la brasa. El restaurant Gran Firal de Figueres també disposa d'un menú infantil, amb un plat a escollir, beguda i postres.

Per tant, tot el que visiti el restaurant Gran Firal a Figueres tindrà una gran capacitat d'elecció, segons el moment del dia i segons la gana d'aquest moment, i sense el problema d'haver de perdre temps buscant aparcament, una de les grans avantatges d'aquest local. A més, es troba en una situació immillorable per desplaçar-se, ben a prop de la N-II (direcció Barcelona o França), a dos minuts de les carreteres de Roses i Llançà, (Alt Empordà, Girona).

Informació :
C. Alemanya, 16
17600 Figueres Girona,
España
+34 972 508 660
Horari :
Dilluns - Dissabte: de 7:00h a 0:00h. Diumenge de 16:00h a 0:00h.
Serveis :
  • Bar
  • Cafeteria
  • Seients a l`exterior
  • Adequat per a grups
  • Aire condicionat
  • Adequat per persones amb discapacitat
  • Tapes Variades
T.cuina :
Mediterrània Bar 
Preu : Menys de 20 Euros
Fotos :

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona