Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes
Localització
Descripció :

L'idíl·lic paratge del Monestir de Sant Pere de Roda disposa d'un restaurant molt consolidat, amb un servei molt proper proporcionat per un equip que pràcticament no ha canviat en el temps, fruit de la seva professionalitat.

També ofereix servei de bar per a tots aquells corredors o visitants del monestir. Pel que fa a les nits, el restaurant obre per a festes particulars prèviament encarregades, i també obre a l'estiu, durant els mesos de juliol i agost, concretament els dies que hi ha concerts. És en aquests mesos, quan es concentren la major part de concerts de música clàssica, amb el piano com a principal protagonista. En total, cada any, es realitzen aproximadament uns 15 concerts.

Al Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes s'ofereix cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància als productes de Km 0 i, sobretot, als vins; tots ells són Denominació d'Origen Empordà.

Informació :
Monestir de Sant Pere de Rodes
17489 El Port de la Selva Girona,
España
Horari :
Obert cada dia de 12:30 a 16h. Servei de bar de 10h a 19h.
Serveis :
  • Bar
  • Adequat per a grups
  • Parking
T.cuina :
De Mercat 
Fotos :

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@9diari.com o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
Pl. President Tarradelles, 11
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona