Restaurant Can Cassoletes: una troballa gastronòmica a Pontós

Cuina casolana i de proximitat en un entorn familiar.

Avui us hem de parlar d’una descoberta gastronòmica que hem realitzat a Pontós, un petit poble situat en la confluència dels rius Muga i Fluviá,a uns 15 quilòmetres. de Figueres i uns 30 de Girona. Es tracta del restaurant Can Cassoletes, de Pontós, un establiment restaurador situat al mig d’un entorn natural privilegiat.

Les seves arrels les hem d’anar a cercar a la Garrotxa i més concretament a la vila de Mieres, on la família Arboix (Jordi, Dolors i el seu fill Jordi) regentaven un restaurant. L’atzar els va portar a trobar un petit restaurant a Pontós, on varen continuar treballant mentre el fill, Jordi Arboix finalitzava els estudis de cuina a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà i realitzava diferents estades de pràctiques als Restaurants “Antaviana” i “El Pelegrí” de l’hotel Pirineus, a Figueres.

Ara, definitivament instal·lat al Restaurant Can Cassoletes, de Pontós,tant en Jordi com els seus pares, ens ofereixen una cuina catalana, casolana i de proximitat fonamentada en receptes tradicionals amb un toc modern, “Emprant sempre productes locals o de proximitat” ens diu en Jordi. Cal destacar els seus arrossos de Pals com la "cassoleta" d’arrós a la marinera o la "cassoleta" de peus de porc ecològic de la Garrotxa a la brasa, el trinxant, el pollastre amb ratafia, els cargols a “la brutesca”, o les croquetes de “casa”,entre moltes altres opcions que us recomanem descobrir, sempre acompanyats de vins de la D.O. Empordà.

El Restaurant Can Cassoletes, de Pontós es troba al carrer del Pou Comú, número 6, i obre cada dia de la setmana -llevat dels dilluns- que és tancat. Com que a més de restaurant també ofereix els serveis de bar disposa d‘un horari molt ample,de 2/4 de 10 del matí fins a les 10 del vespre oferint diferents opcions per esmorzar, berenar, dinar o sopar.

De dimarts a divendres disposa d’un menú a 11 euros i els caps de setmana i festius un menú especial al preu de 15 euros. Per a més informació i reserves us podeu adreçar al telèfon 972 19 30 94. Per acabar, com diguem a l’inici, us recomanem la descoberta d’aquest local casolà i familiar i i us desitgem que també us resulti una agradable troballa.

Redacció, J.M.O.

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@revistacrae.cat o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
C. Fossos 20 (Cantonada C. Colom)
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona