Immensitat paisatgística i culinària al restaurant del monestir de Sant Pere de Rodes

Cuina de gran qualitat, amb productes de km 0 a l’interior del Monestir de Sant Pere de Rodes.

El Monestir de Sant Pere de Rodes va ser declarat monument històricoartistic l’any 1930, fet que va impulsar que la Generalitat inicíes les obres de restauració. A partir de 1990, a través d’un segona fase, van finalitzar-se les obres de reforma, dotant el monestir de materials i estructures de caire més modern.

També va alçar-s’hi un restaurant ben conegut avui dia, amb unes vistes d’allò més privilegiades: a banda de les parets d’aquest element arquitectònic amb tanta història, també s’aprecia el Port de la Selva i tot el Cap de Creus. Això, juntament amb els productes de proximitat oferts i la professionalitat d’un equip molt consolidat són els principals eixos característics d’aquest restaurant.

El restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes obre de dimarts a diumenge, per a servir dinars de 12.30 a 16 hores. A més, entre les 10 i les 19 hores, tots els passants també poden gaudir del servei de bar. A les nits, durant els mesos de juliol i agost, l’establiment obre sovint, concretament quan tenen lloc els concerts de música clàssica, amb el piano com a protagonista. Durant la resta de l’any, a les nits, obre per a festes particulars prèviament encarregades.

Diàriament s’ofereix el menú Sant Pere de Rodes, de 22 euros, amb tres o quatre opcions de primer i segon (que varien cada dia), a més de l’aigua, vi, pa, postre i cafè. A banda d’aquest, hi ha la possibilitat d’escollir fins a cinc menús més, des dels 28 euros als 45 euros. Aquest últim menú, el qual cal reservar prèviament, consta d’uns quants primers plats per a compartir i d’un peix al forn de segon. Tanmateix, en cadascuna de les opcions, els plats, molt elaborats i generosos, contenen sempre productes de proximitat, i sempre amb la possibilitat d’ésser maridats amb els millors i més oportuns vins DO Empordà.

Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes
17489 El Port de la Selva
Reserves: 0034 610 310 073
www.restaurantsantperederodes.cat

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@revistacrae.cat o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
C. Fossos 20 (Cantonada C. Colom)
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona