El Restaurant Portobello de Roses aposta pel producte de primera qualitat

Fa gairebé 3 anys que el Restaurant Portobello va obrir les seves portes en una situació privilegiada a Roses, al número 111 de l'Avinguda de Rhode. Tot i que els inicis no van ser fàcils, els responsables del negoci no van dubtar en mantenir la seva aposta per una cuina casolana i tradicional basada en el producte de primera qualitat.

“El primer que vam fer va ser canviar el concepte del que hi havia hagut abans en aquest mateix lloc per passar a ser, sobretot, restaurant. Tot i això, també tenim tapes, plats combinats i entrepans, ja que mirem de satisfer l’ampli ventall de clients que tenim”, explica Rafael Luis Carrasco, un dels responsables de l'establiment.

La cuina i la qualitat dels seus productes són dos dels trets diferencials del Restaurant Portobello, que ofereix als seus clients embotits ibèrics de Salamanca, bona carn i peix fresc en la seva majoria. “Quan la gent tasta la nostra cuina, repeteix”, diu Rafael, que destaca que hi ha clients que s'allotgen a Roses de vacances i dinen i sopen cada dia al seu establiment, i d'altres que són fidels els caps de setmana quan s'acosten a la localitat. “Si marxen contents, jo també estic content. És el millor que hi ha, que se'n vagin satisfets”.

El restaurant obre les seves portes entre les 8 i 2/4 de 9 del matí i no les tanca fins a la mitjanit. La cuina és oberta tot el dia i els clients poden optar per dos menús, un de 12,5€ i un altre de 24€ (aquest inclou entrecot, orada i salmó), tant al migdia com al vespre, cada dia de la setmana, a banda d'una extensa i variada carta.

PORTOBELLO ROSES
Avda. de Rhode, 111
17480 Roses (Girona, Alt Empordà)
Tel: 0034 972 154 265
www.portobelloroses.com

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@revistacrae.cat o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
C. Fossos 20 (Cantonada C. Colom)
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona