El Restaurant Reina de Port Lligat ens ofereix menús especials per a emportar a casa per a Nadal i Cap d’Any

El xef Rafael Pell ens proposa una cuina de temporada amb productes locals.

Des de l’any 2007 trobem a Mollet de Peralada el restaurant Reina de Port–Lligat instal·lat en una masia de poble de més de 200 anys d’antiguitat.

En aquest espai gastronòmic é on exerceix el xef i propietari del restaurant Rafael Pell, un cuiner amb una àmplia trajectòria que ha treballat en algunes de les millors cuines amb estrelles Michelin de Catalunya i França. Entre elles la de Ferran Adrià, el Motel Empordà, Jean Louis Neichel, Alain Ducasse, Georges Blanc, o el Restaurant Apicius de Jean Pierre Vigato. Ja a la seva joventut Rafael Pell va adquirir aquesta masia amb el somni d’algun dia poder fer un restaurant allà. Durant més de 15 anys, es va estar formant per aconseguir el seu màxim objectiu. I aquest es va fer realitat el 28 d'agost de 2007 quan el Reina de Port-lligat va obrir les seves portes, un restaurant de 20 places amb una decoració única i molt personal amb voltes rústiques fetes de canyes i pedres de riu.

La cuina de Rafael Pell està elaborada a base de productes frescos i locals de proximitat, buscant sempre la seva òptima qualitat. Amb el lema d'innovació constant en la seva cuina, motivat en recerca de receptes tradicionals amb el toc personal del xef. Partidaris de la cuina de temporada amb productes de la zona de qualitat contrastada, el xef sap conjugar la gastronomia tradicional local amb matisos de cuina d'autor. El xef es manifesta “Sempre disposat a les peticions dels nostres clients, oberts a noves propostes per elaborar el projecte desitjat, del més clàssic al més innovador”. Amb aquets filosofia elaboren diferents opcions de menús per a cada temporada com el Menú Festival, menú empordanès, el menú de tapes, o actualment el menú dels 15 anys del Col·lectiu La Cuina del Vent, del qual en formen part.

També Reina de Port Lligat està especialitzat en el servei de càtering, ja que des de le bases de Cadaquès i Mollet de Peralada elaboren les comandes amb cuina catalana i d’autorb a gust dels seus clients

Nadal i Cap d’Any per emportar a casa

Una novetat que ens ofereix el Reina de Port Lligat per als àpats de Nadal i Cap d’Any d’enguany és la possibilitat d’encarregar un menú per a emportar a casa. Per fer-ho possible han elaborat una carta on poder escollir entrants, plats, postres i fins i tot vins que prepararan al restaurant i es podran recollir allà o servir a domicili. Per tal de respectar la frescor dels productes aquestes comandes han de ser fetes amb antelació. Poden veure la carta completa a: https://ca.reinaportlligat.com/nuestra-cocina i si volen més informació o fer-hi reserves trucant al telèfon 972 54 51 88.

Finalment us fem avinent que el Restaurant Reina de Port Lligat restarà tancat del 20 al 26 de desembre inclòs i que la seva direcció i personal volen aprofitar per a desitjar als seus amics i clients unes molt BONES FESTES!

Redacció, J.M.O.

Guia de Restaurants

Guia de Restaurants és un portal de restaurants de l’Alt Empordà i també d'altres comarques de Girona.

Trobaràs tots els restaurants de la comarca dins dels diferents sectors. Volem que sigui una guia útil per fomentar el comerç i els serveis que ofereix la comarca.

Tens un restaurant i el vols promocionar?

Demana informació a info@revistacrae.cat o al telèfon 650 750 661 (Pau Guerrero)

On estem situats

Guia Restaurants
C. Fossos 20 (Cantonada C. Colom)
17600 Figueres
Alt Empordà, Girona